Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, a avut un mesaj tranșant pentru ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Fosta campioană olimpică i-a reproșat acestuia problemele de pe lacul Snagov, unde se antrenează lotul de canotaj al României, dar mai ales faptul că a refuzat să comunice cu ea în vederea rezolvării acestor probleme. Lipă i-a transmis un mesaj la fel de critic și ministrului de Interne Lucian Bode.

“Vreau să-i mulțumesc domnului Bode, ministrul de Interne, pentru că ne-a asigurat liniștea pe lac, prin Poliția Transport Naval. După cum ați văzut, ce se întâmplă pe Orșova, Dunăre și Snagov… Nu e o fericire să te antrenezi. Noi am avut multe antrenamente ratate,” a comentat ironic marea campioană, făcând referire la incidentul de la Orșova, unde un caiac cu juniori ai lotului național a fost lovit de o șalupă de agrement, potrivit realitatea.net

În aceeași măsură îi mulțumesc domnului Cătălin Drulă (ministrul Transporturilor – n.r.) pentru că nu mi-a răspuns la telefon și mesaje. Asta nu înseamnă că a scăpat. Legislația e învechită și trebuie modificată. Trebuie să conviețuim toți pe acest lac, dar trebuie să respectăm regula bunului simț și legislația. Cea care va fi pentru că cea de acum e clar că nu e respectată”, a declarat Elisabeta Lipă la revenirea în țară.

 
La Jocurile Olimpice din Japonia, lotul de canotaj a câștigat o medalie de aur și două de argint. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRealitatea.net, poziție de TOP în online-ul românesc și în luna iulie
Articolul următorTraian Băsescu: ”Drulă trebuie să demisioneze! Mă mir că nu au spus că mecanicul de locomotivă a băut cu mine”