PMP a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central (BEC) lista cu candidaţi pentru circumscripţia destinată cetăţenilor români de peste hotare, lista pentru Senat fiind deschisă de profesorul Cătălin Avramescu şi cea de la Camera Deputaţilor, de Constantin Codreanu, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele partidului, Eugen Tomac.

“Mă bucur că lista pentru candidaţii la funcţia de parlamentar în Camera superioară este deschisă de domnul Cătălin Avramescu, fost ambasador al României în Finlanda, fost şef al cancelariei prezidenţiale, profesor universitar, profesor asociat la foarte multe universităţi de peste hotare (…). La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de colegul meu Constantin Codreanu, un deputat tânăr, membru PMP, preşedinte al Comisiei pentru comunităţile româneşti din afara graniţelor ţării din Camera Deputaţilor. Tot pe lista de la Camera Deputaţilor, după domnul Codreanu este domnul Alexandru Leşco, fost deţinut politic în Transnistria, membru al grupului Ilaşcu”, a precizat Tomac.

El a adăugat că miercuri a fost ultima zi în care s-au depus candidaturi pentru românii din diaspora, pentru că aceştia vor vota mai devreme, prin corespondenţă, aşa cum prevede legea actuală.

Potrivit lui Tomac, tot miercuri, PMP a depus la BEC peste 200.000 de semnături.

“Tot astăzi, PMP a depus peste 200.000 de semnături la BEC. Au fost validate semnăturile noastre, iar în următoarele două săptămâni trebuie să depunem candidaţi pentru ambele Camere, în toate judeţele din ţară”, a spus liderul PMP.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 83. În țara fără autostrăzi nici măcar trenurile nu merg
Articolul următorScapă cine poate!