”Fiecare român care își iubește țara știe că singura soluție pentru a avea un viitor sigur și prosper este să rămânem alături de Uniunea Europeană”, crede liderul PMP, Eugen Tomac.
”A fi bun român înseamnă să-ți respecți țara și pe toți ceilalți europeni. Uniunea Europeană este fascinantă tocmai pentru că putem fi împreună chiar dacă suntem diferiți.
Milioane de români au reușit să facă cunoscut specificul românesc în toate colțurile Europei. Acum este timpul să aducem tot ce este mai bun din Uniunea Europeană în fiecare casă de români.
Asta înseamnă școli bune, spitale moderne, administrație eficientă – total digitalizată, drumuri sigure și transparență totală în cheltuirea banilor publici.
În aceste vremuri, când ceea ce avem mai de preț – pacea, este amenințată de o Rusie sălbatică trebuie să privim cu speranță în viitor și să acționăm cu mult curaj pentru a ne apăra în fața tiraniei Kremlinului.
Toți cei care luptă deschis împotriva Uniunii Europene și blamează apartenența noastră la familia euroatlantică fac deschis și asumat jocul Rusiei. Pe ei trebuie să-i aruncăm la coșul de gunoi al istoriei prin vot.
Pe 9 iunie, votăm pentru România europeană, votăm Dreapta Unită!”, a mai transmis Tomac.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentTU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
Articolul următorCristian Popescu Piedone, atac furibund la adresa jurnaliștilor Realitatea PLUS, după ce i-au fost demascate afacerile clanului