Liderul PMP, Eugen Tomac, încheie săptămâna tot printre românii din Diaspora, la Madrid, în Spania, ”unde avem una dintre cele mai numeroase comunități din Europa”.
 
”Spre deosebire de PSD care încearcă să-i reducă la tăcere pe românii din Diaspora, noi ne dorim, dimpotrivă, să le dăm forța de a dezvolta România. Fie că rămân în statele gazdă, fie că se întorc acasă.
Împreună cu președintele Cătălin Drulă, europarlamentarul Vlad Botoș, candidații pentru Parlamentul European, Violeta Alexandru și Alina Gîrbea, precum și deputatul Iulian Lorincz, i-am asigurat pe românii din Spania cu care am discutat astăzi că Dreapta Unită este alături de ei, le înțelege nevoile și are soluțiile.
La începutul acestui an, am organizat, de Ziua Unirii Principatelor Române, Convenția Românilor de Pretutindeni. Am invitat reprezentanții tuturor comunităților de români din Diaspora tocmai pentru a îi asculta și pentru a pregăti împreună viitoarele politici care să îi sprijine cu adevărat, care să transforme această legătură unică între românii plecați și România într-un avantaj pentru țara noastră.
Cu toții ne dorim ca România să se dezvolte, să se modernizeze. Pe 9 iunie, Diaspora are de ales între stânga partidului unic PNLPSD care i-a alungat de acasă și Dreapta Unită care va face din România casa în care își vor dori să se întoarcă.
Diaspora trebuie să își facă vocea auzită. Iar asta se poate face foarte simplu. Prin vot, pe 9 iunie”, a transmis Tomac.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDocumentul care dărâmă Statul Paralel: rețeaua lui Coldea, pulverizată! Averea milionarului acuzat de OMOR, pe mâna rețelei generalului – VIDEO
Articolul următorEugen Tomac: Ce propune astăzi premierul este, evident, praf în ochii românilor înainte de alegeri. Populism de campanie tipic PSDPNL!