Europarlamentarul Eugen Tomac a declarat luni seara în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat la postul B1TV, că este tot mai evident că Vladimir Putin nu va atinge în Ucraina planul pe care l-a gândit inițial.

Eugen Tomac, despre parada de la Moscova: „Nu cred că ăsta este Putin cel care a transmis mesajele de astăzi, pentru că el era obișnuit să anunțe doar victorii. Astăzi am văzut un Putin destul de derutat, destul de hotărât pe linia aceasta, rezistăm, este miza noastră. A spus în discurs, este patria voastră mamă, pentru ea ne batem. Faptul că a avut un alt proiect pentru această agresiune împotriva Ucrainei și că altceva se întâmplă se vede foarte limpede. Inclusiv din aceste ieșiri.

Pe de o parte este împins să recunoască că sunt foarte multe victime. Sancțiunile încep să producă efecte. Aceste embargouri care sunt impuse din ce în ce mai vehement…80% din producția de energie, ceea ce importăm statele UE din Federația Rusă vin spre statele UE. În societatea rusă s-au produs rupturi puternice.

Mașina de propagandă la care rușii lucrează extrem de eficient funcționează foarte bine. Populația este captivă, iar măsurile luate arată cât de disperată este administrația Putin în condițiile în care oamenii sunt mult mai atașați de Ucraina”, a spus Eugen Tomac.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentÎnjurături în Parlament: Deputații AUR și PSD și-au adresat cuvinte grele! Dialog halucinant – De la ce a pornit scandalul
Articolul următorUDMR va fi scos de la guvernare în următoarele zile! Informații din culise