Fost candidat la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, lansează acuzații grave la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce a văzut noul contract cu firma de salubritate. Ioana Constantin susține că încercarea primarului de a-și face imagine va însemna un cost uriaș pentru oamenii din Sectorul 1, iar noul contract, extrem de păgubos, va avea costuri foarte mari.

”Bonjour! Veștile de la campionatul mondial de gunoi de la sectorul 1 sunt grozave! Firma nouă de gunoi a avut la începutul anilor 2000 legături cu mafia siciliană. Direct oameni din Cosa Nostra, legături la cel mai înalt nivel cu mafia siciliană. Oare la asta se referea Clotilde zilele trecute când ne vorbea de mafia italiană și își dorea aceasta nouă firmă?! Între timp, Romprest a pus pe site un contor să vedem cât ne costă zilnic războiul lor.

Nu mai vorbesc despre istoricul noii firme care e plin de patroni prinși în tot felul de dosare de evaziune fiscală uriașă.

Curat murdar! Ca la Paris. Iar cetățenii plătesc de acum la dublu. Timpul va demonstra că incompetența lui Clotilde și dorința de a-și face imagine a adus mai mult prejudicii sectorului 1. Dacă – și dorea să ne scape de Romprest, de mafie în general, acționa diferit de la început, când primăria era într-o poziție favorabilă. Vom plăti enorm incompetența ei și corupția altora.

Contractul cu Romprest trebuia renegociat și, dacă se putea, chiar reziliat. Ce am obținut acum?! Nici una, nici alta. Doar costuri în plus, asta după ce sectorul a devenit focar de infecție. Nu pot să fiu niciodată de acord cu “să plece ai lor, să vina ai noștri”. Nu de alta, dar cetățenii care plătesc taxe rămân … să plătească.”, scrie Ioana Constantin.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentMinistrul Cîmpeanu e convins că valul patru nu va mai închide școlile. Masca rămâne!
Articolul următorSondaj CURS la nivelul Bucurestiului: PSD pe locul 1, USR pe 2 și PNL pe locul 3