Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, reacţionează la decizia luată în unanimitate de CCR prin care s-a stabilit că Florin Iordache a fost numit legal în fruntea Consiliului Legislativ. Ioana Constatin sugerează un blat între PSD şi USR, având în vedere că parlamentarii PSD l-au votat pe reprezentantul USR în Consiliul Legislativ.

“Problema nu este că CCR a spus că votul dat pentru Iordache OUG 13 este constituțional, problema este că Parlamentul României l-a votat pe Iordache președinte al Consiliului Legislativ, în condițiile în care au avut de ales între un profesionist cum este dl Zegrean și Iordache. Un afront uriaș! Vina e la o majoritate toxică din Parlamentul României.

110 PSD-isti l-au votat pe senatorul USR Dircă adjunct al lui Iordache. Acum, dl Dircă își dă demisia? Altă întrebare?

Primul lucru pe care îl avem de făcut: trebuie să modificam legea ca mandatul pentru Consiliul Legilslativ să nu mai fie pe viață.

PMP este singurul partid care nu a făcut nicio înțelegere cu PSD în Parlamentul României”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentSondaj realizat la comanda PER. Cum stau partidele cu trei săptămâni înainte de alegeri?
Articolul următorTomac, PMP: ”Plătim cu cardul de pe telefon sau internet, dar nu avem încredere să ne dăm votul electronic”