Partidul Mișcarea Populară (PMP) anunță prin vocea Ioanei Constantin, secretar executiv al formațiunii, că are deja peste 2600 de candidați în întreaga țară și se va bate pentru a aduce ceea ce e mai bine pentru români:

”Vom avea alegeri locale în Septembrie, CCR a decis că nu Parlamentul stabilește data alegerilor și a pus la aceeași masă Guvernul și Parlamentul.

Alegerile Locale trebuie să aibă loc la finalul lunii septembrie, cel târziu prima săptămână din Octombrie. A fost o mare greșeală că a fost sacrificat proiectul revenirii la alegerea primarului în 2 tururi de scrutin. Proiectul PMP a fost ținut la sertar de majoritatea PSD – UDMR în Parlament, o majoritate ajutată și de Abținerea altor partide. 2 tururi de scrutin era proba supremă că se dorea scoaterea primarilor incompetenți din administrație!

PMP are deja peste 2.600 de candidați în întreaga țară. Vom lupta în continuare pentru modernizarea administrației publice locale: 2 tururi de scrutin, transparență totală – publicarea tuturor facturilor și contractelor instituțiilor publice, digitalizarea instituțiilor.”, susține Ioana Constantin, secretar de stat al PMP, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Gheorghe Flutur, “regele licitațiilor trucate”: bugetarul cu vile și bolizi donați
Articolul următorDeputatul Simionca (PMP) cere Guvernului să renunțe la supravegherea în masă a românilor care merg la terase