Situaţia cu PMP în Neamţ este una specială şi nu intră în marea logică naţională, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, făcând referire la alianţa electorală care ar urma să fie realizată între USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Iulian Bulai a subliniat că actuala conducere a PMP Neamţ a susţinut PSD în Consiliul Judeţean, în ultimii 7 ani, şi astfel a girat inclusiv problemele apărute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi Compania Judeţeană de Apă “APA SERV”.

“La nivel local, urăm gânduri bune, succes şi înţelepciune colegilor de la PMP pentru deciziile strategice pe care le-au luat în ultimii 7 ani şi pe care urmează să le ia. Până nu se finalizează acest proces intern de clarificare a situaţiei lor şi de claritate, nu putem vorbi de alte decizii din partea noastră. (…) Nu putem intra în dialog cu cineva care are haos total în organizaţie şi care spune că vrea pe centru-dreapta dar 7 ani a susţinut constant haosul de la CJ Neamţ. Aşa ceva nu există acum! Aşteptăm ca ei să se clarifice, să ia o decizie pe care să o comunice în spaţiul public şi apoi vom discuta şi noi cu ei”, a declarat preşedintele USR Neamţ.

Totodată, deputatul Iulian Bulai a precizat că organizaţia USR Neamţ susţine în totalitate decizia conducerii centrale de a realiza o alianţă electorală cu PMP şi Forţa Dreptei.

După alegerile locale din 2016, filiala PMP Neamţ a susţinut o majoritate alături de PSD în Consiliul Judeţean Neamţ şi Consiliul Local Piatra-Neamţ.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după alegerile locale din 2020 la Consiliul Judeţean Neamţ. În Consiliul Local Piatra-Neamţ, PMP a rămas în opoziţie alături de social-democraţi pentru că împreună nu au reuşit să facă majoritatea. 

Articolul precedentPSD, pe primul loc în preferințele românilor la locale – SONDAJUL care dinamitează scena politică: PNL și USR se bat pe locul 2
Articolul următorLigia Deca a mărturisit cum angajații din minister șterg comentariile negative care o vizează: “Mă încarc negativ! Am o zi proastă”