Vicepremierul Kelemen Hunor a vorbit despre relația dintre premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, afirmând că între cei doi nu este un conflict, ci este o discuție. Totodată, el a precizat că nu sunt conflicte în coaliție.

„Corpul de control este trimis unde există o sesizare, deci asta nu se discută, dacă este bine sau nu este bine. Oricând poate să meargă la orice instituție, dacă există o sesizare și dacă primul-ministru consideră că trebuie să meargă acolo Corpul de control să facă niste clarificări. Deci, din acest punct de vedere, premierul are această posibilitate, are acest drept și nu poate fi contestat. Nu există niciun conflict…sunt discuții dacă datele acelea sunt ok, nu sunt ok. Din punctul meu de vedere este important să informezi pe cetățeni și să dai cât mai multe date”, a spus Kelemen Hunor la Antena3.

Corpul de control al Guvernului se va autosesiza cu privire la respectarea legislaţiei de către Ministerul Sănătății, după ce săptămâna trecută instituția a publicat, în premieră de la debutul pandemiei, datele legate de numărul de teste COVID făcute în fiecare judeţ, a anunțat luni premierul Florin Cîțu.

Reamintim că pentru prima dată de la debutul pandemiei în România, Ministerul Sănătății a publicat în 4 martie situația testărilor și a spitalizărilor în fiecare județ.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 168. Apără și păzește! Au amendat MORTUL pentru că “a ieșit pe stradă” după ora 23!
Articolul următorPremierul Florin Cîțu: ”Am reuşit imposibilul! În 2020 investiţiile nete în economie au crescut!”