Klaus Iohannis pleacă în Dubai chiar de Ziua Națională, imediat după recepția pe care o organizează la Palatul Cotroceni. Șeful statului participă la un forum despre schimbările climatice, acolo unde va susține un discurs de aproximativ trei minute despre încălzirea globală. Vizita în Dubai vine după turneul de 10 zile în Africa, din care s-a întors la finalul săptămânii trecute. 

Klaus Iohannis pleacă din nou din țară. De data aceasta Emiratele Arabe Unite, la Dubai, chiar de Ziua Națională. 

Recepția de la Palatul Cotroceni organizată de 1 decembrie va avea loc mai devreme anul acesta.

Iar la eveniment liderii opoziției: Cătălin Drulă (USR) și George SImion (AUR) spun că nu au fost invitați.

Ceremonia se va ține înainte de ora 14.00, și asta pentru că după-amiază Klaus Iohannis va pleca în Dubai, relatează Realitatea PLUS.

Președintele va participa a doua zi, pe 2 decembrie, la summitul ONU pentru schimbările climatice, acolo unde va susține un discurs de aproximativ trei minute. La eveniment vor fi prezente personalități precum Papa Francisc, premierul Marii Britanii, cel al Italiei și cel al Germaniei, dar și președinții Israelului și Palestinei.

Deși Administrația Prezidențială nu a prezentat încă programul oficial, potrivit unor surse Realitatea PLUS, Klaus Iohannis ar urma să stea patru zile în Dubai, până pe 4 decembrie.

Klaus Iohannis s-a întors recent dintr-o altă vizită externă. Șeful statului a călătorit prin Africa timp de 10 zile, alături de prima doamnă.

Sursa: Newsinn

Articolul precedent1 Decembrie la Realitatea PLUS – Sărbătoare unică a identității naționale și suveranismului
Articolul următorCătălin Cherecheș a fost prins în Germania! Cum a fost găsit fugarul condamnat la 5 ani de închisoare