Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a comentat, la Realitatea PLUS, demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan de la Ministerul Sănătății. Liberalul nu a exclus nici posibilitatea ca portofoliul să fie preluat de deputatul USR-PLUS, medicul Adrian Wiener.

„Spun pentru a zecea oară că situația lui Vlad Voiculescu este problema USR-ului. Premierul decide, dar e o discuție ce trebuie avută în coaliția de guvernare. În urma comunicatului, rezultă că Barna și Cîțu au ajuns la o concluzie comună. Ce s-a întâmplat cu acest ordin a fost în neregulă. Am înțeles că doamna Moldovan este un medic foarte bun, dar se pare că din punctul de de vedere al managementului nu a făcut ce trebuie. Am înțeles că s-a discutat mult în USR pe această temă. Avem nevoie de reforme majore. Am auzit de propunerea cu Adrian Wiener, dar nu știu sigur. E posibil să fie pe lista scurtă domnul Wiener. Îl cunosc foarte bine pe domnul Wiener, este medic. Este un om echilibrat. Cunoaște sistemul și are soluții pentru sistem. Cunoaște foarte bine lucrurile. Mie mi-a făcut o impresie bună. (…) Opoziția are dreptul să ne critice tot timpul. Cât de profesionist a fost Vlad Voiculescu, trebuie să se exprime cei care se pricep. Teoretic, e nevoie de un profesionist în acest sens.”, a spus Virgil Guran.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentIa pastila SRS! Oxigenul va conduce la vinovat. Iar acesta este Raed Arafat
Articolul următorPremierul Cîțu: ”Cred cu tărie în această coaliție de guvernare, care este în jurul unor valori, a unor idei, și nu al unor persoane”