Cristian Diaconescu, președintele PMP, a transmis un mesaj la 31 de ani d ela Mineriada din 1990 și cere ca victimelor mineriadelor să li se facă dreptate.

“13-15 iunie 1990, 13-15 iunie 2021. Peste 30 de ani de la cumplita mineriadă care ne-a aruncat în evul întunecat al vremurilor noastre. Minerii manipulați prin propaganda neocomunistă au devastat Bucureștiul, sub aripa ocrotitoare a regimului Iliescu.

Crimele, torturile, bătăile, distrugerile materiale în sedii de partide, ziare și Universități au încetinit cu ani buni integrarea noastră în lumea civilizată.

În fiecare an, ne lamentam și condamnăm ,de fațadă, acele barbarii, plângem la mormintele victimelor minerilor, dar cei interesați ca România să fie divizată ca stat membru al UE, dar mai ales al NATO, fac tot ce este posibil pentru a evita decontul judiciar.

Discursuri politice, dezbateri televizate, promisiuni electorale de la an la an, dar justiția își bate joc de noi. Nici acum, la 30 de ani de la acele atrocități, nimeni nu a fost adus în fața instanței. Noi spunem răspicat: crimele împotriva umanității nu se prescriu niciodată. Dar timpul și indignarea noastră nu mai așteaptă”, se precizează în comunicatul PMP.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentLiderii statelor din G7 se angajează să continue programele de susţinere economică post-COVID
Articolul următorIa pastila SRS! Grindină cu rachete