Preşedintele PMP; Eugen Tomac, afirmă că marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor, după ce, în ciuda legii în vigoare care le asigură o reducere de 90% la preţul biletelor de tren, studenţii sunt lipsiţi de acest drept începând de astăzi, pentru că Guvernul nu a publicat normele metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023. Liderul PMP solicită Guvernului României ”să elaboreze un plan serios de reforme, nu să rămână în ignoranţa ce ne distruge zi de zi”.

”Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor. În ciuda legii în vigoare care le asigură o reducere de 90% la preţul biletelor de tren, studenţii sunt lipsiţi de acest drept începând de astăzi. Şi asta pentru că Guvernul nu a publicat normele metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023”, afirmă liderul PMP, într-o postare pe Facebook. ”

Să fie ignoranţă, să fie incompetenţă sau amândouă!? Tinerii din România nu sunt sursa de batjocură a autorităţilor, sunt viitorul acestei ţări şi singura ei speranţă”, spune Tomac.

Liderul PMP solicită Guvernului României ”să elaboreze un plan serios de reforme, nu să rămână în ignoranţa ce ne distruge zi de zi”. ”Digitalizare, eliminarea inechităţilor din sistemul de pensii, sistem de sănătate care să vindece în loc să ucidă. Asta trebuie sa facă Guvernul, nu să pedepsească studenţii prin propria incompetenţă!”, spune Eugen Tomac.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentPreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, la şcoala de vară a tinerilor:
Articolul următorAlin Nica, șeful Consiliului Județean Timiș, anchetat penal