Cristian Diaconescu afirmă că PMP reaminteşte Guvernului României, precum şi Administraţiei Prezidenţiale că, astăzi se împlinesc 17 de la aderarea formală a României la NATO.

“Înţelegem, alături de celelalte 29 de state membre, importanţa acestei alianţe politico-militare şi ne-am îndeplinit responsabilităţile pentru soluţionarea pașnica a disputelor. Împreună avem puterea de gestionare a crizelor şi de promovare a valorilor democratice.

Unul din principalele argumentele care a ajutat România să devină membru al Alianţei Nord Atlantice a fost acela că poporul român a respins radicalismul, extremismul şi orice fel de atitudine inspirată de războiul hibrid generat de la est.

Vă invit să privim către principiile care stau la baza alianţei noastre şi nu către mişcările care se legitimează ca anti europene sau antisemite pentru că ne vom ne creea o vulnerabilitate”, afirmă preşedintele PMP, potrivit unui comunicat al partidului.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentEXCLUSIV Raed Arafat, despre momentul în care am putea reveni la normal: Orizontul pe care îl vedem este către vară, toamnă
Articolul următorIa pastila SRS: Nu va fi revoluție! Doar promenadă