Locuitorii din București au primit, miercuri, un mesaj Ro Alert de avertizare în contextul creșterii uriașe a cazurilor de infectare cu Covid-19.

„Alertă extremă! În contextul creșterii accelerate a ratei de infectare la nivel național cu virusul Sars-CoV-2, pentru protejarea sănătății dumneavoastră și a celor din jur, informați-vă din surse oficiale și respectați măsurile igienico-sanitare și de distanțare fizică. Alegeți să vă vaccinați acum împotriva Covid-19!”, se arată în mesajul Ro Alert.

Și astăzi a fost raportat un număr uriaș de persoane infectate cu Covid-19 și de decese. Cazurile de infectare continuă să crească enorm, iar în București, rata de infectare se apropie de 11/1000 de locuitori. Oamenii de aici sunt nevoiți să respecte mai multe restricții, cum ar fi portul măștii în aer liber, iar cei care nu sunt vaccinați după ora 20:00 nu mai au voie să iasă din case, decât dacă au motive bine întemeiate și cu declarație pe proprie răspundere.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentDan Motreanu: Statele UE vor dispune de Autoritate de Reacție și de Pregătire pentru Situații de Urgență în domeniul Sănătății în 2022
Articolul următorCOVID-19. Cel mai mare număr de decese, de la începutul pandemiei! Învins de virus a fost și un bebeluș care avea și alte afecțiuni