Nici un parlamentar PMP nu va fi prezent la vot la moțiunea de cenzură, este decizia anunțată de liderul formațiunii, Eugen Tomac.

„Se pare că domnul Ciolacu nu vrea să dezmintă linia politică a PSD, pe care susținea că nu o va promova, aceea de a semăna haos cu orice preț. Acum câteva săptămâni spunea că impresia pe care o are este că țara este într-un haos pe care nici PSD-ul nu ar putea să-l genereze, dar iată, cu pași rapizi, după Congres, își menține această linie politică”, a declarat joi, la RFI, liderul PMP Eugen Tomac.

”I-am transmis ieri domnului președinte Ciolacu că PMP nu va susține o asemenea aventură politică. Este inadmisibil, nu putem accepta un asemenea joc și dincolo de orice reproș pe care îl putem aduce actualului Cabinet legat de modul cum a fost gestionată criza, cum s-au luat anumite măsuri, este prea mult să împingem țara într-un haos politic care va produce și mai multă dezordine și mai mult dezechilibru, atât în plan economic, cât și în ceea ce privește combaterea pandemiei”, a adăugat acesta.

Eugen Tomac precizează că parlamentarii PMP nu vor fi prezenți în sală, în momentul votului asupra moțiunii de cenzură. ”PMP nu susține acest demers iresponsabil al PSD. Nici un parlamentar din Partidul Mișcarea Populară nu va fi prezent la această moțiune de cenzură. Aceasta este decizia pe care noi am luat-o”, conchide Tomac.

Moțiunea de cenzură va fi votată luni, de la ora 14.00, în Parlament.

Articolul precedentLiderul PMP, Eugen Tomac, anunță „Marele blat de la București!”
Articolul următorIoana Constantin, PMP: ”Cele 8 spitale regionale promise de Dragnea sunt pistol cu apă pe lângă spitalul care nu există “construit” de primarul PSD al sectorului 1!”