Limitarea plăţilor cash este o măsură luată de nişte oameni care nu au nicio legătură cu realitatea.
 
Petru Movila, vicepreşedinte PMP: “Avem un guvern de fanfaroni și de amatori din două partide care nu își asumă politic deciziile anunțate la televizor. Limitarea plăţilor cash este un proiect de lege negândit, o ordonanță care a atacat la bază românii, fie că vorbim de mici producători din agricultură, de mici meșteșugari sau dacă vorbim de comunitățile locale.
 
Consider că Guvernul Ciolacu-Ciucă a dat efectiv o lege criminală împotriva românilor.
 
Când în peste 80% din localitățile din România nu ai ATM-uri, nu ai POS-uri, nu ai sisteme prin care să se facă aceste plăți, cum poţi să introduci o astfel de lege? Se vede foarte clar că oamenii aceștia nu au nicio legătură cu România. Ei trebuie să plece cât se poate de repede acasă.
 
Toate aceste decizii trebuie fundamentate cu evaluări, cu studii de impact, știm foarte bine procedurile, mecanismele legislative. Nu am văzut nimic de acest gen în ultimele luni de la actualul guvern, deși au făcut schimbări radicale”.
 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentAvertismentul BNR: „Prețurile vor crește și la anul”. Ne așteaptă cele mai scumpe sărbători din ultimii ani
Articolul următorEugen Tomac, mesaj tranșant de la Alba Iulia: Am dat semnalul unităţii tuturor forţelor politice de Dreapta!