Încă o dată, PSD demonstrează că interesele politice sunt mai presus de interesele românilor! În loc să se concentreze pe problemele reale ale țării, organizează consultări inutile despre comasarea alegerilor prezidențiale cu cele parlamentare, într-o încercare disperată de a distrage atenția de la adevăratele crize cu care ne confruntăm!
Nu este momentul pentru jocuri politice! Alegerile trebuie să aibă loc la termen, așa cum este corect și democratic. PSD doar încearcă să manipuleze agenda electorală în favoarea lor.
România se sufocă sub povara scumpirilor. Facturile cresc, prețurile explodează, iar românii se luptă să facă față acestor provocări. Guvernul trebuie să se concentreze pe soluții reale pentru criza economică, nu pe strategii electorale cinice.
PMP susține comasarea alegerilor parlamentare cu cele prezidențiale, așa cum a mai fost în trecut.
Nu vom accepta modificări nejustificate și oportuniste, menite să servească doar intereselor PSD, care încearcă să își găsească aliați în războiul intern cu PNL.
Cerem responsabilitate și acțiune imediată din partea Guvernului Ciolacu pentru a combate scumpirile și a proteja puterea de cumpărare a românilor.
Spunem nu jocurilor politice. Este timpul pentru acțiuni decisive împotriva creșterii prețurilor și nu pentru distragerea atenției, într-o manieră specifică PSD, de la adevăratele probleme ale românilor.
 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDeputatul Ciprian Ciubuc, urmărit penal pentru distrugere
Articolul următorEliot Sorel, în dialog cu Ana Maria Păcuraru-interviul care promite să schimbe cursul politicii internaționale: Biden are ocazia să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage – VIDEO