Liderul PMP Cristian Diaconescu susţine că partidul pe care îl conduce nu va face nici o alianţă în perioada următoare şi nici nu va participa la vreun proiect de fuziune, potrivit news.ro.

Întrebat la Iaşi, într-o conferinţă de presă, dacă PMP are în intenţie în perioada următoare să intre într-o alianţă cu un alt partid, Cristian Diaconescu a răspuns: ”Nu facem nici o alianţă şi nu participăm la nici un proiect de fuziune”.

Cât priveşte candidatura sa la alegerile prezidenţiale următoare, Diaconescu a spus că PMP i-a propus să intre în cursă.

”Partidul mi-a făcut onoarea şi a venit cu această propunere. Dar să ajungem acolo. Marea majoritate a partidelor probabil vor avea candidat la prezidenţiale, pentru că există diferenţe foarte mari de abordare, iar fiecare va încerca să rămână consecvent cu mesajul pe care îl va transmite. Vom avea după părerea mea foarte mulţi candidaţi. Cine va intra în turul doi va depinde de alianţele ce se vor putea realiza. Mi se par destul de complicate acum aceste alianţe, sigur că vom vedea ce va fi peste doi-trei ani”, a mai afirmat liderul PMP, Cristian Diaconescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentMinisterul Sănătății, reacție în scandalul dezinfectanților diluați
Articolul următorOra 18:00 – Mafia gunoaielor, pe făraș! Martor protejat din ROMPREST, dezvăluiri fără precedent. Clotilde Armand, armă de șantaj împotriva angajaților