Premierul Florin Cîțu debordează de optimism și susține că revenirea în V a economiei românești este o certitudine. Mai mult, Cîțu arată că economia României a spulberat toate estimările apocaliptice.

”V

Economia României, performanta care SPULBERA estimările apocaliptice!

În trimestrul IV din 2020 economia României a crescut cu 5.3%!!! O performanță fantastică. Cea mai RAPIDA revenire a economiei din istorie.

Am promis. Am făcut. Am avut dreptate. Revenirea economiei in V, o certitudine!

În 2020, economia României, alături de cea globală, a fost lovită de cea mai mare criză din ultima sută de ani. Cu toate acestea, s-a contractat cu DOAR 3.9%.

Am luat cele mai bune măsuri din punct de vedere economic și am spulberat TOATE estimările apocaliptice.

Împreună am reușit să redresăm economia și să avem acest rezultat.

România a PERFORMAT în 2020 cu 5% mai bine decât estimarile inițiale și în medie cu 2.5% mai bine decât TOATE estimările publicate de instituțiile internaționale, CE, agențiile de rating și instituțiile financiare.

Nu ne oprim aici. Anul acesta este anul REFORMELOR si al INVESTIȚIILOR.

Corectăm 30 de ani de amânări și de populism. În acest prim mandat, de 4 ani, promit să pun economia pe o traiectorie de creștere economică sustenabilă și să creez un mediu economic în care toți românii au șansa de reuși.”, scrie Florin Cîțu.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAZI, ora 18: De 30 de ani la BNR! Dezvăluiri senzaționale despre Mugur Isărescu la Culisele Statului Paralel
Articolul următorCHECK-IN. Adeverința de vaccinare, salvarea turiștilor. Soluția vacanțelor fără carantină