România îi celebrează azi pe eroii care și-au dat viața pentru țară. Partidul Mișcarea Populară îi îndeamnă pe români să aprindă o lumânare în memoria acestora.

„Fiecare dintre noi trebuie să aprindă azi o lumânare pentru martirii care s-au jertfit pentru apărarea idealurilor neamului românesc. De asemenea, îi sărbătorim pe eroii dintre noi, pe cei care ne salvează viețile în fiecare zi, fie că este vorba de pompieri, militari, polițiști, jandarmi, paramedici, salvamontiști, salvamari, asistenți și cadre medicale. Recunoștința noastră merge dincolo de cuvinte.

PMP pretuiește devotamentul și cinstea celor care pun România și românii pe un piedestal! Pe cei care au curajul și intervin atunci când cineva este în suferință sau este supus unei nedreptăți, indiferent că este vorba despre o ființă umană sau un animal!”, au declarat reprezentanții PMP.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCertificatul european de vaccinare anti-Covid, operațional, în România, în mai puțin de o lună. ANUȚUL făcut de secretarul de stat, Andrei Baciu
Articolul următorPreședintele Iohannis: ”Avem datoria de a menţine vie memoria Eroilor Neamului şi de a arăta că am înţeles sensul luptei şi jertfei lor supreme”