În România există încă mulți părinți care se culcă flămânzi pentru a-și putea crește copiii. Realitatea de lângă tine vi-l prezintă acum pe Viorel Constantinescu, un bărbat de 35 de ani care, după ce a fost părăsit de soție, se luptă să-și crească singur cele două fete. O face cu demnitate, cu modestie și cu bun simț. Urmăriți un nou material din campana umanitară marcă Realitatea PLUS. 

Mădălina și Alexandra vor să învețe să-și facă un viitor și chiar visurile lor sunt unele mărețe. Vor să devină medic, polițist. Dar drumul lor se oprește la acoperișul pe care-l au deasupra capului. Până la împlinirea acestor visuri, ele au nevoie de un pat în care să doarmă! 

Nici frigiderul pe care-l au nu funcționează bine și consumă foarte multă energie fiind unul foarte vechi, iar până la un calculator, Mădălina și Alexandra mai au de așteptat. Haideți, împreună, să deschidem o ușă pentru un viitor mai bun acestor copii frumoși, dornici de a reuși în viață. Vă rugăm să menționați, atât în transferul bancar cât și pe pachetele trimise, pentru familia Constantinescu. 

Donații de alimente și bunuri se pot trimite pe adresa:
Strada Parcului 17, Oraș Videle, Teleorman

CONT:  RO 30 RNCB 0248 0123 1511 0011, deschis la BCR de Protoieria Videle

Precizați “pentru familia Constantinescu”

 
Articolul precedent“O alternativă excelentă”. Președintele Iohannis a mers cu bicicleta la serviciu
Articolul următorCine este ministrul Zero? Culisele statului paralel, ora 18:00