Jurnalistul Robert Turcescu, fost parlamentar PMP, a vorbit despre ultima campanie electorală de la alegerile parlamentare și spune că oarecum se aștepta la un rezultat slab pentru PMP. Gazetarul arată către greșelile făcute de partid în trecutul recent și spune despre Eugen Tomac că nu a avut puterea „să arunce peste bord niște lepre din acest partid”. „Am și eu partea mea de vină”, recunoaște Robert Turcescu. Declarațiile lui Robert Turcescu au fost făcute într-un interviu realizat de Ion Cristoiu, la CristoiuTV.

„În seara de duminică seara nu mai speram că mai intrăm în Parlament. Eu am fost foarte sceptic la debutul acestei campanii… De aceea, după cum ați văzut, și mutarea mea de la Constanța la Brașov după o escală la Dâmbovița… am acceptat-o pentru că n-am vrut să ies public să spun – deși aveam multe lucruri de spus – îmi stătea aici (n.r.: arată către gât) să le rostesc pentru toate aceste peregrinări la care am fost supus de conducerea partidului. Dar nu le-am spus pentru că n-am vrut să zică lumea că Turcescu e Gică Contra și din cauza lui am pierdut alegerile. Am tăcut, am înghițit, am fost foarte sceptic cu rezultatul alegerilor. Eu știam că PMP, din nefericire, va deconta foarte mult din greșelile făcute în acești ultimi patru ani. Nu vreau să arunc cu zoaie în acest partid.

Proiectul a eșuat pentru că erau multe lucruri de schimbat. Aici am reproșuri pe care i le-am adresat și public și privat președintelui de onoare, Traian Băsescu. Nu trebuia în urmă cu doi ani să abandoneze conducerea partidului. El trebuia să plece din acest partid în momentul în care  pleca definitiv din politică. Trebuia să plece de la conducerea PMP atunci când zicea: de azi nu mai fac politică, mă duc și stau cu nepoții. Aia a fost o greșeală teribilă! Se plictisise, nu mai avea chef.

Eugen Tomac nu a avut puterea să arunce peste bord niște lepre din acest partid și din păcate proiectul a fost omorât. (…) Am și eu partea mea de vină, da…”, a spus Robert Turcescu în interviul luat de Ion Cristoiu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentMiercuri au fost aleși vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți
Articolul următorCHECK-IN. Bucureștenii respiră aer din ce în ce mai poluat