Deputatul PMP Robert Turcescu reacţionează la înregistrarea audio în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat om de afaceri. Turcescu vede un culoar pentru Băsescu să câştige Primăria Capitalei, mai ales că deputatul anticipează şi alte asemenea lovituri pentru candidatul PNL-USRPLUS.

În înregistrare se poate auzi cum Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta niște oameni de afaceri din Sectorul 4 să nu fie sancționați de către Primăria Sectorului 4. Pe înregistrare este rostit numele unui controversat om de afaceri și se pare că ar fi vorba despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din ”Parcul Lumea Copiilor”.

“Traian Băsescu va fi primarul Capitalei. Aici nu e despre mofturi, fițe și figuri. E, pur si simplu, cel mai bun. Știe ce are de făcut, programul e clar, va așeza Bucureștiul in rindul capitalelor europene.

Nicusor vrea, dar e greu la deal cu boii mici. Daca mai apare vreo lebădă neagră după ce-a aterizat aia gri cu telefonul, nu prinde nici Revelionul in București, darămite fotoliul de primar.

Iar Firea e dusă din toate punctele de vedere.

Fiți pragmatici și realiști: Băsescu e cel mai bun, mai ales ca vin vremuri tare grele…”, scrie Turcescu pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitrița Gliga vrea șefia județului Mureș. Tatăl condamnat, fiica pusă pe listă în locul lui