Cutremur la Prefectura din Iași, după ce subprefectul Marian Grigoraș a fost prins în fapt. În presa locală au apărut fotografii în care Grigoraș apare în pat alături de o tânără care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie.

Deși este căsătorit și are o fiică, Marian Grigoraș a apărut în ipostaze intime alături de o femeie care lucrează în cadrul Primăriei. 

Cei doi nu s-au sfiit să își facă fotografii chiar în pat, iar oamenii nu au iertat derapajul. Amanta subprefectului este o tânără din cale-afară de ambițioasă. După ce inițial a fost șefă de cabinet pentru senatorul Doru Păunescu și consilier la Prefectură, a devenit consilier asistent la Compartimentul Proiecte de la primărie.  

Coincidență sau nu, a avansat în funcție cel mai mult pe vremea când superior îi era chiar Grigoraș. 

Fostul subprefect a spus că și-a dat demisia pentru că nu vrea să afecteze imaginea instituției și că le mulțumește tuturor celor care l-au susținut. 

Articolul precedentLigia Deca a mărturisit cum angajații din minister șterg comentariile negative care o vizează: “Mă încarc negativ! Am o zi proastă”
Articolul următorÎncă o infracțiune săvârșită de Dan Andronic: acuzat de spălare de bani – Suma este uriașă!