Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține că nu se împotrivește ca Elena Băsescu să candideze la alegerile parlamentare. El spune că o va ajuta mereu cu sfaturi pe Elena Băsescu.

„Deocamdată a făcut ceva mai mult decât mulți pentru această țară: a făcut trei copii. Pe mine mă va avea oricând consultant”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Elena Băsescu va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu, la o conferinţa de presă.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentIoana Constantin, PMP: Salvarea locurilor de muncă și sprijinirea mediului de afaceri sunt prioritate, după sănătate și educație
Articolul următorCampanie electorală cu reguli speciale, în contextul pandemiei de coronavirus