Traian Băsescu a lăsat politica pentru ONG-uri! Fostul președinte și-a înființat o fundație care ghidează elevii de liceu care vor să viziteze Parlamentul European. Culmea, în doar jumătate de an de funcționare, ONG-ul lui Băsescu a reușit să facă un profit colosal. 

Traian Băsescu și-a făcut ONG

Traian Băsescu a decis să își încheie activitatea politică de peste 30 de ani cu ultimul său mandat din Parlamentul European. 

Totuși, fostul președinte al României nu este lipsit de activitate, acesta și-a înființat un ONG care ghidează elevii de liceu care vizitează Parlamentul European.

Traian Băsescu plimbă elevii la Bruxelles cu ONG-ul

„Nava merge înainte, cu ea nu poți să dai înapoi. Sunt 10 ani care mi-au adus un portofoliu extraordinar, de președinte, relații la Bruxelles.”, a transmis Traian Băsescu.

Traian Băsescu, ONG cu profit colosal

Culmea, după 6 luni de activitate, fundația a făcut profituri nete de aproape 54 de mii de lei, în timp ce cheltuielile au fost doar de 109 lei. Acești bani însă trebuie cheltuiți pentru activitățile pe care le desfășoară.

„Sunt cel mai bun, sunt capabil să aduc acești bani!”, a completat politicianul.

Chiar dacă nu mai beneficiază de avantajele de fost președinte după ce a fost declarat colaborator al securității, Traian Băsescu iese din politică cu o avere consistentă. 

Acesta are un apartament de 184 de metri pătrați și un teren în București, alături de bijuterii, ceasuri și tablouri care ajung la valoarea de 145.000 de euro.

Traian Băsescu deține acțiuni de peste 4 milioane de lei

„Eu trebuie să-mi caut apartament să fie aproape de metrou, să aibă piață, etc.”, a completat acesta.

Fostul președinte al României a declarat că deține acțiuni de peste 4 milioane de lei, dintre care o bună parte sunt titluri de stat, pe lângă sume generoase de bani în conturi și depozite bancare.  

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentSesizarea Înaltei Curți privind comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele, pe masa CCR
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat: Vlad Botoș, rezistul traseist care mai vrea un mandat de europarlamentar