Fostul președinte al României, Traian Băsescu, somează românii să se ferească de infectarea cu coronavirus și să respecte întocmai regulile impuse de autorități.

Băsescu o atacă și pe Diana Șoșoacă, senator, despre care spune că e o propagandistă, dar și actualul guvern, despre care spune că e format din tâmpiți.

„Romania nu are decat o sansa, sa nu impuna lockdown, iar populatia sa se fereasca. Adica sa purtam masca, sa stam la distanta si sa mergem in aglomeratie doar daca nu avem ce face. Unii se uita ca sunt lockdown-uri in Franta, Anglia, Germania, Israel, dar alea sunt forte economice, noi nu ne comparam cu ei.

Dar trebuie sa terminam cu propagandisti gen Sosoaca. Dar trebuie sa nu avem tampiti nici la guvern, pentru ca a inchide magazinele la 18 inseamna aglomeratie, lasa-le frate pana la 20, pana la 22.

Daca romanii nu sunt responsabili, nu au decat sa numere locurile de la ATI si sa tina minte ca doar un procentaj foarte mic din cei care ajung acolo scapa. „, a spus Traian Băsescu, în exclusivitate, la România TV.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDan Motreanu: Cetățenii UE sunt invitați să își prezinte ideile și să contribuie la clădirea viitorului Uniunii Europene
Articolul următorRareș Bogdan: Raed Arafat trebuie să dea răspunsuri în fața lui Lucian Bode, Florin Cîțu și în fața noastră, ca lideri ai coaliției!