Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține că sitiația sanitară trebuie gestionată de un singur punct de comandă, nu de fiecare județ în parte. „Nu se poate să împingem niște berbecuți la administrația locală”, spune fostul președinte. El îl critică și pe Klaus Iohannis pentru numărul mare de cazuri din țară.

„Nu ar fi trebuit carantină totală. Oamenii trebuie să lucreze de acasă. Ce mai caută funcționărimea la birou? Iohannis trebuie să preia responsabilitatea crizei.

Mă mir că azi președintele n-a felicitat Guvernul pentru gestionarea crizei. Ei nu au curaj să meargă până la capăt.

Transportul public răspândește Covidul. Este o crimă.

Nu se poate să împingem niște berbecuți la administrația locală… Cu tot respectul pentru primari și președinții de CJ sau penru DSP-uri. Trebuie comandă centrală.

Nu este adevărat că poporul român nu este educat din punct de vedere sanirar. Poporul nu poartă mască? Îi iei transportul public. Îmi pare rău că vorbesc cu asprime”, a spus fostul președinte Traian Băsescu la Digi24.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentMinistrul Apărării, Nicolae Ciucă: Rog să nu fie amestecată Armata în strategiile de campanie
Articolul următorVINERI la ora 18:00, Spovedania lui Rizea: Acoperiții din presă. Jurnaliștii care stăteau la masă cu șmecherii de la Monaco