Miliardarul fără chip reintră în scenă. Dragoș Dobrescu a făcut denunțuri pe bandă mai mulți ani pentru a-și acoperi tunurile imobiliare. I-a turnat pe Crin Antonescu, Gabriel Oprea, Florian Walter, Marian Măgureanu, Elan și Fabian Schwartzenberg, Marius Vizer, Sorin Blejnar, Neculai Onțanu, Cristian Borcea și Cristian Poteraș. Afaceri de zeci de milioane de euro cu drepturi litigioase, nu se să dădeau înapoi de la nimic. 

Realitatea PLUS prezintă dovezi explozive. Avem toate denunturile și le vom prezența public în premieră! Cum au vrut băieții deștepți din grupul de la Monaco să l execute pe Florian Walter și să i fure firma Romprest.

Scrisoare bombă trimisă de Dobrescu lui Walter, limbaj suburban și amenințări mafiote. Întâlniri tensionate între Budeanu, Dobrescu, Magureau și Walter la Snagov, Monte Carlo și la Budapesta. Cum comandau arestări, cine era în spatele execuțiilor.

Ce legătură are Crin Antonescu cu acest anturaj. Bătălia pentru o companie evaluată la peste 160 de milioane de euro. Miliardarul fără chip a făcut denunțuri și despre dispariția fără urmă a lui Codruţ Marta. I-a legat într-un alt dosar pe Marta, Blejnar și Vizer de o evaziune cu produse petroliere în România și Ungaria. Totul turna, nimic nu-i scapă.

Avem toate documentele și denunturile! Miliardarul din umbră s-a denunțat chiar și pe el. A recunoscut cum spală bani pe filiera România-Elveția-Panama-România. Cum colabora în Elveția cu bancherul mogulilor, Miruna Klaus. Mafia imobiliară tremură. O poveste de scenariu de film, dar cât se poate de reală și crudă, în exclusivitate doar la Culisele statului paralel de la ora 18 cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentProbleme în PMP: Elena Băsescu amenință că-l dă în judecată pe Mihai Neamțu
Articolul următorKlaus Iohannis a convocat partidele politice la consultări, la Cotroceni