One United Properties, lider al pieței rezidențiale locale, deținut integral de investitori români, raportat la afirmațiile false apărute recent în spațiul public, potrivit cărora ar exista o înțelegere cu Dl. Nicușor Dan, candidat la Primăria Municipiului București, în scopul soluționării seriei de litigii înaintate în fața instanțelor de judecată de asociațiile controlate de acesta, dorește să își precizeze în mod ferm poziția, negând existența oricărei înțelegeri de orice natura cu Dl. Nicușor Dan. Încă de la înființare am respectat principiile legalității și transparenței în modalitatea în care această companie s-a dezvoltat și a activat în mediul de afaceri din România. 

Așa după cum se poate lesne observa prin simpla studiere a portalului instanțelor de judecată, One United Properties continuă cu perseverență să apere legalitatea tuturor actelor administrative atacate cu rea credință de asociațiile controlate de Dl. Nicușor Dan. In acest sens, până în prezent în toate cauzele în care instanța s-a pronunțat (două decizii definitive și doua decizii pe fond) asociațiile conduse de Dl. Nicușor Dan au pierdut, fiind stabilite în fiecare caz despăgubiri, prin plata cheltuielilor de judecată. One United Properties consideră că este doar o chestiune de timp până când și celelalte litigii vor fi soluționate favorabil în mod definitiv.

One United Properties dorește să se delimiteze de vehicularea acestor informații în contextul luptei electorale, aspectele litigioase între grupul One United Properties și asociațiile controlate de Dl. Nicușor Dan urmând a se soluționa conform legii, în fața instanțelor de judecată competente, și nu în spațiul public.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCandidatul PMP la primăria Sectorului 5: ”Domnilor candidati, va provoc la o CONFRUNTARE la TV sau in spatiul on-line!”
Articolul următorPMP Constanța despre Vergil Chițac, candidatul PNL la primărie: ”Pensionarul pervers!”