Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat, miercuri, de Ziua Unirii Basarabiei cu România că are încredere că nu este departe momentul în care Chişinăul va fi una dintre capitalele Uniunii Europene, iar Ziua Unirii nu va fi doar o amintire, va fi prezent.

”În fiecare an, la 27 martie, evocăm momentul glorios al Unirii din 1918, ne amintim curajul şi viziunea înaintaşilor noştri, ne imaginăm cum ar fi fost dacă doi criminali nu complotau împotriva noastră. Realitatea zilei de astăzi este simplă. Suntem o naţiune în două state, o naţiune ce se va regăsi curând în Uniunea Europeană”, a transmis, miercuri, Eugen Tomac, într-un mesaj postat pe Facebook.

Imagine

Liderul PMP a precizat, în context, că vorim despre ”un drum pe care românii din R. Moldova l-au ales, un obiectiv în reuşita căruia îşi pun toată speranţa”.

Citește și Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Unirii Basarabiei cu România: „Este o sărbătoare de suflet a românilor de pe ambele maluri ale Prutului”

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentNicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, față în față după scandalul uriaș din Coaliție! Ședință decisivă pentru funcțiile-cheie
Articolul următorEugen Tomac: Suntem o naţiune în două state, o naţiune ce se va regăsi curând în Uniunea Europeană