Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu ajung pentru prima dată față în față după scandalul uriaș din Coaliție! După ședința de ieri în care liberalii s-au certat pe funcții și au cerut demisii, social-democrații se reunesc și ei astăzi în ședință să dea un vot pentru candidatura lui Alfred Simonis la Timișoara, în ciuda protestelor din partea liberalului Alin Nica. În plus, sunt tensiuni uriașe și după ultimul sondaj, care clasează candidatul Coaliției pentru Primăria Capitalei sub Nicușor Dan și Piedone.

După o perioadă tumultuoasă în interiorul Coaliției, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu se întâlnesc pentru prima dată față în față.

Ieri, într-o ședință tensionată, reprezentanții PNL s-au confruntat în mod deschis pe subiectul listelor comune în mai multe județe din țară. Astăzi, social-democrații se reunesc și ei în ședință pentru a-și consolida poziția, urmând să voteze candidatura lui Alfred Simonis la Timișoara, în pofida opoziției vehemente a liberalului Alin Nica, demis din PNL.

Tensiunile sunt exacerbate și de rezultatele unui recent sondaj care plasează candidatul Coaliției pentru Primăria Capitalei sub Nicușor Dan și Piedone. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentRomânia, în linia întâi: Forţa de reacţie a NATO poate intra, staţiona sau tranzita România în scopul pregătirii şi/sau desfăşurării de operaţii militare, în anul 2024
Articolul următorEugen Tomac, de Ziua Unirii Basarabiei cu România: Am încredere că nu este departe momentul în care Chișinăul va fi una dintre capitalele europene