Liderul PMP, Eugen Tomac, a făcut un scurt rezumat al activității sale în Parlamentul European.

”Acum, când sunt la ceas de bilanț, privind în urmă spre cei cinci ani de activitate în Parlamentul European, pot spune că am conștiința împăcată. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a apăra și promova interesele României în Uniunea Europeană.
Sunt recunoscător și totodată conștient de miza politică majoră pe care și-a asumat-o Dreapta Unită la toate alegerile din acest an.
Am fost desemnat candidat la alegerile europarlamentare din 9 iunie și vreau să le mulțumesc colegilor din USR, Forța Dreptei și, bineînțeles, echipei mele din PMP pentru încredere. Mă onorează enorm și îmi doresc să activăm în această formulă tot mult timp de acum încolo.
Pentru a reuși să învingem partidul unic PSDPNL și să eliminăm discursul antieuropean din peisajul politic românesc, avem nevoie de sprijinul fiecărui român cinstit și de bună credință.
De aceea, vă solicit sprijinul pentru a ne putea continua parcursul asumat. După ce am contracarat o decizie nedreaptă prin care Dreapta Unită a fost eliminată din cursa electorală, acum trebuie să confirmăm că merităm să ducem mai departe această luptă prin depunerea unui număr de câteva sute de mii de semnături de susținere.
Vă solicit să ne acordați sprijinul, semnând pentru lista noastră de candidați.
Fiecare semnătură contează, fiecare gând de susținere ne ajută enorm. Vă rog să semnați lista de susținere a candidaților Alianței Dreapta Unită formată din USR, PMP, Forța Dreptei pentru alegerile europarlamentare și locale.
Echipele noastre sunt în fiecare zi în teren, așa cum voi face și eu în fiecare zi. Doar uniți și solidari îi putem opri să nu ne fure viitorul!
Semnează pentru România Modernă!”, a scris Tomac pe contul oficial de facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentCriză de cadre în Armată, tinerii fug de militărie, iar angajații demisionează
Articolul următor31 martie 2024. România a intrat în Schengen pe cale aeriană și maritimă. De ce controale scapă românii în aeroporturi: noi date