Consiliul Naţional al Partidului Forţa Dreptei a decis să declanşeze demersurile pentru constituirea polului de centru-dreapta, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, fiind mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedinţii USR şi PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor.

“Consiliul Naţional al Forţa Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliţia trădării românilor, să declanşeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie. În cadrul reuniunii Consiliului Naţional desfăşurate luni la Bucureşti, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedintele USR şi preşedintele PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea alianţei de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024”, se arată într-un comunicat al Partidului Forţa Dreptei transmis marţi.

Consiliul Naţional a validat şi componenţa echipei desemnate de Biroul Politic Naţional pentru a purta discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta.

“Forţa Dreptei îşi exprimă deplina încredere că o construcţie politică de centru-dreapta, alături de formaţiunile politice democratice din Opoziţie, va antrena energiile pozitive din societate şi va determina alăturarea în acest proiect politic şi a celor mai importanţi actori din societatea civilă, din mediul de afaceri şi din structurile asociative care reprezintă cetăţenii activi din România”, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentCum și-a dat BONUS singur secretarul de stat din ministerul lui Grindeanu – La ce a recurs Bogdan Mîndrescu pentru 50.000 de euro
Articolul următorServiciul militar obligatoriu ar putea fi reintrodus în România. Ministrul Apărării: Chemarea la arme, posibilă în stare de asediu