Marea „victorie” trâmbițată joi de Clotilde Armand se întoarce împotriva sa. Anunțata reducere a tarifelor la salubrizare este de fapt o reducere a prestațiilor din partea Romprest, după cum arată documentele. O afirmă și Ioana Constantin, fostă candidată a PMP la Primăria Sectorului 1, care o acuză pe Clotilde Armand că minte și pune în pericol sănătatea bucureștenilor pentru propriile jocuri de imagine.

„Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!

Frecvențele se reduc cu 45%, nu tarifele cu jumătate, cum iar dezinformează primărița pe Facebook! În documentul de mai jos e foarte clară solicitarea primăriei către Romprest, se reduc programele, se ajustează, se reduce curățenia pentru că nu sunt bani. Concret, Primăria sector 1 cere prestarea unor programe reduse și invocă bugetul aprobat. Practic, primăria se roagă de Romprest. O reducere de 45% înseamnă curățenie doar 4 zile pe săptămână, Referindu-ne aici inclusiv la măturat, spălat străzi etc. Iar minuta de ieri, documentul al doilea în comentarii, arată exact că la înțelegerea asta s-a ajuns, acord încă nesemnat, deși nu asta anunță primărița. Era prea curat sectorul 1, nu-i așa?

Prin urmare, minciuna continuă! Nu e nicio luptă pentru a salva bani, e o luptă pentru a-și salva imaginea primărița. Și totuși, de ce au suportat locuitorii din sectorul 1 mormane de gunoi, gândaci, șobolani și un focar de infecție atâtea luni, dacă reduci la jumătate curățenia?

Clotilde Armand trebuie să spună public transparent si urgent:

1. De ce a fost nevoie de starea de alertă și cât ne-a costat?

2. De ce am plătit 3 operatori de salubritate și care a fost activitatea concretă a fiecăruia?

concret: Câte tone de gunoi au ridicat celelalte 2 firme? Câte tone a ridicat Brai Cata? Câte mașini a avut REBU sau a avut REBU mașini pentru a ridica gunoiul?

3. Cu regulamentul de salubritate cum rămâne, nu-l încălcați cumva prin această ”diminuare” cu 45% a frecvențelor stabilitate?

Să pui în pericol sănătatea oamenilor pentru imagine și pentru reglaje fine financiare, să introduci starea de alertă ca apoi să reduci la jumătate curățenia, asta e ticăloșie! Totul e minciună, dezinformare, omisiune, joc de imagine. Să vă fie rușine! Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință.

Adevărul învinge!”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentFlorin Cîțu spune că tot personalul din sistemul public trebuie să fie vaccinat sau testat
Articolul următorEugen Tomac: ”PNL și USR trebuie introducă pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin lăsat de noi în Parlament”