Europarlamentarul Eugen Tomac le cere parlamentarilor PNL și USR să introducă pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Sunteți obligați să faceți acest pas, hai, curaj, este mesajul lui Tomac.

Europarlamentarul Eugen Tomac vrea primari aleși în două tururi și le cere reprezentanților PNL și USR să introducă proiectul pe ordinea de zi.

Proiectul se află la Camera Deputaților după ce a fost aprobat de senatori.

„Ce trebuie să facă PNL și USR săptămâna aceasta în parlament nu este ceva complicat, dar necesar. Să introducă pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin lăsat de noi în Parlament, adoptat de Senat și blocat în Camera Deputaților de aproape doi ani. Sunteți obligați să faceți acest pas. Hai, curaj!”, a anunțat europarlamentarul Eugen Tomac.

USR și PNL au anunțat că susțin proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Liderii celor două partide au decis crearea unei comisii parlamentare pentru Cod electoral.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentIoana Constantin, PMP: „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL / Florin Cîțu, mut la atacul Ungariei. De ce a mers premierul în locul lui Klaus Iohannis la summitul din Ucraina