Președintele Klaus Iohannis va efectua, la finalul lunii decembrie, o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

”După cinci ani de la ultima vizită a preşedintelui României în Republica Moldova, vizita preşedintelui Klaus Iohannis de la sfârşitul acestui an este o vizită importantă pentru ţara noastră şi sperăm să însemne primul pas într-o colaborare de durată şi productivă între ţările noastre”, a anunțat Maia Sandu.

”Am avut o întrevedere cu Ambasadorul României, Daniel Ioniță, căruia i-am mulțumit pentru sprijinul constant acordat de România țării noastre.

Am accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterală firească între România și Republica Moldova și de a intensifica cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând”, a mai precizat Maia Sandu.

 

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 128. Încă un mit spulberat: modelul suedez
Articolul următorEugen Tomac le bate obrazul liderilor PNL, USR și UDMR: „Mor oameni în fiecare zi în spitale și vouă vă arde de funcții”