Președintele PMP, Cristian Diaconescu, susține că programul de guvernare al noului Executiv ar trebui să fie PNRR, indiferent cine va veni la putere.

„Planul Național de Redresare și Reziliență este un proiect național pentru următorii ani, care este deja bugetat multianual, iar implementarea lui are termene precise și obligații de țară, în fața UE. Este un program de guvernare pe care ar trebui să și-l asume toate partidele politice, indiferent dacă sunt la putere sau în opoziție”, a precizat liderul PMP, Cristian Diaconescu.

Liderul PMP a subliniat că partidele care forma noul Guvern vor porni cu un deficit de încredere ținând cont de situația de criză politică și de pandemie, dar care trebuie să dea dovadă de mare curaj pentru scoaterea țării din situația gravă în care se află.

„Este nevoie, mai mult decât oricând, de solidaritate politică, dar și de profesioniști la nivel guvernamental, nu de sinecuri politice. Din păcate, negocierile politice pentru noul Guvern se poartă în aceeași, termeni, de împărțire a funcțiilor, ținând cont de numărul de mandate din Parlament, nicidecum de prioritățile României”, a mai spus Diaconescu.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentZiua (In)dependenței: PNL bate palma cu PSD. Cum să te faci frate cu dracul până treci puntea
Articolul următorScenariul care dinamitează guvernarea: numai Cîțu sau Ciolacu pot fi PREMIERI. De ce varianta CIUCĂ este de evitat – semnal de alarmă