Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat la B1 TV că la nivelul Bucureștiului nu poate fi vorba despre o alianță, ci doar de înțelegeri punctuale între PNL și USR-PLUS. El a susținut că nu s-a ajuns la o alianță a tuturor partidelor de Dreapta din cauza acestor formațiuni, care n-au vrut liste comune cu PMP-ul.

„Sunt două aspecte aici. Pe de o parte, a existat o subminare constantă și destul de subtilă a USR pentru această candidatură și vă aduc aminte că ei nu și-au dorit liste comune în București, deci o alianță. Există toată această minciună. În București nu există nicio alianță, nicio unitate a niciunui partid. Există doar niște înțelegeri punctuale, pentru că USR candidează singur la Consiliul General și la sectoare, PNL candidează singur, iar obiectivul lor a fost să nu se creeze liste comune pentru a nu-l pune pe Nicușor Dan pe listă”, a declarat Tomac, pentru B1 TV.

La remarca moderatorului B1 TV Tudor Barbu, că unii l-ar putea acuza de frustrare pentru că partidul său a rămas în afara înțelegerii, Tomac a răspuns: „Zero!  Noi avem prima șansă pentru Primăria Generală. Bucureștenii nu sunt niște naivi!”.

Articolul precedentCampania electorală a început vineri şi se încheie pe 26 septembrie. Reguli speciale, în contextul pandemiei de coronavirus
Articolul următorLiderul PMP Sibiu: Propunem candidaţi serioşi, cunoscuţi în comunităţile lor, care sunt hotărâţi să aducă dezvoltare şi bunăstare