Liderul Organizaţiei Judeţene Sibiu a PMP, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, îi îndeamnă pe sibieni să voteze cu candidaţii acestui partid, pe care îi descrie drept “serioşi, cunoscuţi în comunităţile lor şi hotărâţi să aducă dezvoltare şi bunăstare în judeţ”.

“Dragi sibieni, începem, astăzi, o nouă campanie electorală pentru alegerile locale. Peste o lună vom avea cu toţii în mână cea mai puternică armă a democraţiei, ştampila de vot. Vă invit pe toţi să fiţi activi în campania electorală, să vă informaţi cu privire la candidaţii care se întrec în aceste alegeri şi să alegeţi cu chibzuinţă şi responsabilitate. Partidul Mişcarea Populară propune candidaţi serioşi, cunoscuţi în comunităţile lor, care sunt hotărâţi să aducă dezvoltare şi bunăstare în judeţul Sibiu. Vor veni către dumneavoastră cu proiecte concrete şi fezabile, nu cu promisiuni care nu se pot onora. Am convingerea că vă vor câştiga încrederea şi că veţi vota candidaţii PMP Sibiu la 27 septembrie”, a declarat liderul PMP Sibiu, Ion Ariton, într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Candidatul PMP Sibiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean este fostul prefect Adela Maria Muntean, în prezent inspector la Primăria Comunei Roşia, de profesie consilier juridic.

Ingrid Sofia Hohr, care locuieşte şi în Germania şi la Sibiu, fost lider al organizaţiei judeţene a PMP, este candidatul acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. 

Articolul precedentLiderul PMP, Eugen Tomac: În București nu există o alianță a Dreptei, e o minciună
Articolul următorNegulescu aruncă BOMBA: Cum a încercat Blejnar să scape de condamnare | Portocală: ”Mi-au propus 500.000 euro” – VEZI LIVE