Actrița și regizoarea Oana Pellea cere public demisia purtătorul de cuvânt al Prefecturii București, Mariana Stancu-Ţipişcă, pentru modul în care a comunicat deciziile privind implementarea scenariul roșu în învățământ. “Tonul acestei purtătoare de cuvânt este INADMISIBIL! Ar fi cazul sa fie și ea demisa impreuna cu Prefectul!” a scris Pellea pe Facebook, potrivit realitatea.net

“Detest acest ton necivilizat, repezit, tâfnos, superior! Detest ! Dna suneti OBLIGATĂ să comunicati CLAR și CIVILIZAT hotărările luate ! Sunteți OBLIGATA pentru că vă plătim din buzunarul nostru! Nu aveti voie să trăntiți telefonul in nas … cand un post de televiziune vă cere să vă faceți datoria !
Dna ȚIPIȘCĂ …DEMISIA! ACUM!

Eu i-am scris doamnei. O gasiti pe facebook.
Stancu-Ţipişcă Mariana”, a scris Oana Pellea.

Reacția actriței a venit după ce purtătorul de cuvânt al Prefecturii a intervenit la un post TV pentru a face precizări despre excluderea creșelor și after school-urilor din lista de restricții, dar a închis telefonul când a fost rugată să explice clar și pe înțelesul părinților.

De altfel, imediat după acest episod, pagina de facebook a Marianei Stancu-Ţipiscă a fost asaltată de mesaje critice. Marți dimineață, accesul către pagină a fost restricționat.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFostul ministru al Apelor și Pădurilor, Lucia Varga, candidează din partea PMP la Camera Deputaților
Articolul următor100% TU DECIZI! Carmen Dan, mărirea și decăderea. Secretara de școală ajunsă șefă la Interne