Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a venit la Partidul Național Liberal pentru a participa la ședință.

El spune despre șeful DSU, Raed Arafat, că ar trebui să exerseze puțin empatia, iar aducerea acestuia la o ședință anterioară a PNL a fost o „greșeală”.

„Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă. E ușor tensionat, e ușor obosit și n-ar fi rău să exerseze empatia. Aducerea lui Raed Arafat la PNL a fost o greșeală”, a spus Rareș Bogdan.

Cât privește Coaliția, Rareș Bogdan spune că în coaliție nu există nici pe departe probleme atât de grave precum le prezintă presa și că USR și PNL au o relație bună.

“Cel care cere înlocuirea echipei este premierul, care se bucură de sprijinul colegilor și al președintelui. Haideți să facem o analiză, ce pot să vă spun este că situația nu este atât de gravă pe cât pare. Vom sta de vorbă, nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanț de vinovății”, a declarat Rareș Bogdan.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentTraian Băsescu: ”Cred că lucrul ăsta va rămâne una din petele majore şi pe blazonul lui Iohannis, şi pe blazonul acestui Guvern”
Articolul următorCULISELE PUTERII | Miron Mitrea: „Nu a fost o întâmplare ce s-a întâmplat la Foișor. Cred că a fost aranjament”