Ruptura din PMP se adâncește pe zi ce trece. Liderul PMP, Cristian Diaconescu, îi cere președintelui PNL, Florin Cîțu, să spună cu cine negociază din PMP, după ce purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, a afirmat că discuțiile cu PMP sunt deschise, din punctul de vedere al liberalilor.

„Fiind o comunicare oficială, în numele PNL, vă solicit să comunicați public ce membri ai PMP negociază cu PNL, precum și la ce ‘întâlnire din febnruarie’ s-a referit purtătorul de cuvânt al PNL”, potrivit scrisorii adresate de Cristian Diaconescu liderului PNL, Florin Cîțu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuț Stroe, a declarat, marți, că PNL continuă discuțiile cu PMP și așteaptă „rezultatul întâlnirii lor din februarie”.

O parte a conducerii PMP a decis să convoace congresul pentru alegerea unor noi lideri naționali.

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, refuză să participe la orice încercare de „sabotare a existenței PMP” și-l acuză pe Eugen Tomac că are o strategie pentru a oferi partidul „în schimbul unor beneficii personale iluzorii”.

Eugen Tomac, fost lider PMP, afirmă că partidul traversează o perioadă dificilă pentru că la un an de la parlamentare, când a luat aproape 5%: „Pare ca și-a pierdut spiritul de echipă care a existat în interiorul nostru și majoritatea liderilor au decis că se impune rapid organizarea unui congres”.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentLucrarea de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, verificată pentru un presupus plagiat – Anunțul Universității Naționale de Apărare
Articolul următorFostul premier Florin Cîțu avertizează că România riscă să intre în recesiune