Ambasadoarea desemnată a Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec, a sosit joi la Bucureşti, informează reprezentanţii misiunii diplomatice americane.

În următoarele zile, Kavalec va prezenta scrisorile de acreditare preşedintelui Klaus Iohannis şi se va întâlni cu premierul Nicolae Ciucă. Într-o postare pe Facebook, Eugen Tomac transmite un mesaj de unitate. “În aceste vremuri pline de provocări, este esențial să păstram neclintit parteneriatul nostru strategic cu Statele Unite”, spune Tomac.

“Welcome to Bucharest, Mrs. Ambassador Kathleen Kavalec

Mă bucură enorm revenirea la București a doamnei Kathleen Kavalec, Ambasadoarea desemnată a Statelor Unite ale Americii în România. 

În aceste vremuri pline de provocări este esențial să păstram neclintit parteneriatul nostru strategic cu Statele Unite. Este principalul nostru aliat și mă bucur enorm că avem la București un ambasador care cunoaște foarte bine țara noastră, dar și întreaga regiune.

Personal, abia aștept s-o reîntâlnesc, a fost o onoare imensă colaborarea pe care am avut-o în trecut.

Îi urez mult succes în misiunea pe care o va desfășura, sunt convins, cu multă dăruire în țara noastră!”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook. 

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentEuroparlamentarul Eugen Tomac: Nu cred că în acest an se mai extinde Spaţiul Schengen
Articolul următorSchimbări la voucherele pentru alimente. Românii ar putea să cumpere şi medicamente în afară de mâncare