Eugen Tomac – deputat în Parlamentul European și președinte PMP a susținut, sâmbătă, un discurs la ședința comună de la Chișinăua Parlamentelor României şi Republicii Moldova. Acesta a menționat, încă o dată, faptul că drumul celor două țări este doar împreună.

„Drumul nostru de acum încolo este doar și doar împreună! Astăzi, la Chișinău, am fost invitat să mă adresez plenului reunit al Parlamentului R. Moldova și României convocat într-o ședință solemnă comună.

Într-un moment plin de provocări, cu un război de agresiune declanșat de Rusia aproape de granițele noastre, oamenii politici din cele două state românești au decis să facă ceea ce trebuie în aceste clipe grele. Să-i asigure pe românii de peste Prut că nu sunt singuri și că locul R. Moldova este în Uniunea Europeană.

Drumul nostru de acum încolo este doar și doar împreună! Acesta a fost mesajul transmis de către toți actorii politici prezenți astăzi la Chișinău.

Se scrie istorie, o istorie pentru care înaintașii noștri au vărsat mult sânge, pentru ca această generație și cele viitoare să poată trai împreună în libertate și pace!

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentVon der Leyen, anunț despre statutul Ucrainei de candidată la aderarea UE
Articolul următorCostel Alexe, trimis în judecată de DNA: De astăzi pot vorbi liber