Europarlamentarul Eugen Tomac trage un semnal de alarmă și avertizează că este estențial ca în aceste clipe să rămânem vigilenți, mai ales că Rusia duce un război în Ucraina.

„Uniți în Europa!

Am vorbit astăzi, în plenul Parlamentului European, despre Unire. Unirea R. Moldova cu România, care se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene.

Medvedev, această figurină a lui Putin, cu ale lui amenințări, nu sperie pe nimeni. Ele trădează disperarea Moscovei atunci când constată că nu mai are control asupra regiunilor pe care obișnuia să le domine prin conducători pe post de marionete.

Este esențial să rămânem vigilenți și să combatem orice formă de amenințare și agresiune.

Dar, mai presus de toate, trebuie să rămânem uniți și să susținem în continuare cu toată forța efortul R. Moldova de a se alătura familiei europene, asumându-și riscurile unei Rusii furioase care ar face orice să își păstreze controlul.

Națiunea română va fi din nou întreagă! Că-i place sau nu lui Putin!”, a spus Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDorin Bădulescu, PMP: „Trebuie sa fii nebun ca in plină criza sa propui creșteri de impozite și taxe!”
Articolul următorDirector ANPC, despre zborurile anulate: Banii ar trebui să fie recuperați în 7 zile, dar nu se întâmplă așa