Liderul PMP, Eugen Tomac, face public un raport recent al Comisiei Europene privind frontierele țării noastre.

”Invocarea absurdă a problemelor legate de migrație nu are nicio legătură cu România. Această retorică trebuie să înceteze. Comisarul European pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, spune răspicat, într-o scrisoare de răspuns pe care am primit-o astăzi, că ţara noastră dispune de un mecanism de supraveghere a frontierelor performant.
Cu alte cuvinte, România protejează frontierele externe ale UE în timp ce noi înșine suntem ținuți în afara spațiului Schengen. Deschiderea frontierelor aeriene şi maritime nu este un succes, așa cum îl prezintă stânga comasată. Să le spună marele PNL, anexa prezentă a PSD, românilor care stau ore în șir la cozile din vămi ce grandioasă victorie au obținut ei.
Atunci când au avut cu adevărat șansa să reacționeze, să apere dreptul a peste 20 de milioane de români, au tăcut. Iar astăzi îi mint pe români cu victorii false.
Procesul pe care l-am inițiat împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție a Uniunii Europene reprezintă singura şansă pentru a face dreptate românilor şi pentru a ne asigura că Austria va plăti scump pentru abuzul comis”, a scris Eugen Tomac pe facebook-ul personal.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentNicușor Dan îi dă replica lui Ciolacu: ”E un nivel de politică din anii 90. Îmi pare rău că unii au rămas la nivelul acesta”
Articolul următorAnca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței “generalului negru”