Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a fost prezent miercuri la Brăila pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții partidului și a susținut o conferință de presă la sediul PMP Brăila.  

Președintele PMP, Eugen Tomac a critica în primul rând ”fățărnicia” liderilor PSD și USR în privința demisiilor pentru a nu primi pensii speciale, precizând că singura soluție pentru eliminarea pensiilor speciale este o lege votată în parlament, lege pe care PMP a depus-o în aprilie 2018 și care a trecut de Senat și mai trebuie votată doar în camera Deputaților pentru a merge apoi la promulgare. 

Tomac a vorbit despre necesitatea înființării a două ministere noi, unul care să vegheze la inovare, digitalizare și la realizarea unor investiții masive în zona inteligenței artificiale, iar un altul, care să se ocupe de relația cu Republica Moldova în contextul schimbării direcției politice a acestei țări.

Eugen Tomac a avut cuvinte de laudă la adresa celor doi candidați care deschid listele PMP pentru Parlament de la Brăila, punctând că ambii sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Liderul PMP a spus că el consideră că un scor realist pe care partidul pe care-l conduce ar putea să-l obțină la Brăila este de 9 – 10%.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Retrocedări cu cântec. Cum a fost privatizat sectorul 6 pe bucăți
Articolul următorFlorin Cîțu: Vor fi înghețate salariile demnitarilor și în 2021